Esittely

Hei ! Olemme Sari ja Jari Kulmakivi Kotkasta. Asumme kissoinemme Kierikkalan kylässä sinisessä talossa. Meillä on nyt 7 kissaa. 6 Norjalaista metsäkissaa ja yksi bengali.

Ensimmäisen kissan otimme v. 1993. Sininen persialainen, nimeltään Miiro. Sen jälkeen erilaisia kissarotuja on tullut vuosien varrella lisää. Sarin mummolassa oli tavallisia kotikissoja, kuten molemmilla lapsuudessamme. Sarin mummo nauroikin aina katsoessaan mitä valokuvaa tahansa. Sarilla oli aina kissa sylissä! Pienenä tyttönä mietinkin, että isona minulla olisi paljon kissoja.

Näyttelyharrastuksemme alkoi syksyllä 2004 Kouvolassa pidetyssä esittelynäyttelyssä. Mukanamme siellä oli "Elvis" sininaamio colourpoint persialainen. Näyttelyistä käymisestä tuli meille molemmille kiva yhteinen harrastus. Olemme myös saaneet sen myötä paljon hyviä ystäviä, mistä olemme kiitollisia! Sari kävi kasvattajakurssin 13.10.2007. Meidän kasvattajanimi hyväksyttiin FIFe:ssä 29.01.2008. Meillä on pienimuotoista kasvatusta Norjalaisella metsäkissalla. Ensimmäinen Norjalaisen metsäkissan-pentue on syntynyt toukokuussa 2009. Käytämme kasvatuksessa hyväluonteisia, terveitä ja testattuja kissoja. Kissat ovat ensisijaisesti perheenjäseniä ja saavat liikkua talossamme mielensä mukaan! Kissamme ulkoilevat päivittäin valjaissa ja ulkotarhassamme. Meillä on myös aina aikaa kissoillemme. Leikimme paljon niiden kanssa, sillä vietämme suurimman osan vapaa-ajastammekin niille.

FIN*Kultahippusten kissala on rekisteröity FIFe (Fédération Internationale Féline) ja TICA (The Internetional Cat Association), johon liityimme 18.06.2010.

Kissaviirit talomme katolla.
Design by Rillukkapaja 2009, Elimäki


Kotitalomme kesä-aikaan.
Lisää kuvia
Ulkoasu © M Layouts, Muokkaus © Iida Salo, Kuvat © Kultahippusten